Kunne der lægge en skjult agenda bag sygehusprojektet hele tid bliver udskudt

Kunne der lægge en skjult agenda bag sygehusprojektet hele tid bliver udskudt

Behandl Os Ordentligt stiller spørgsmål

Det koster 14 millioner kroner, for hver måned sygehusbyggeriet i Gødstrup er forsinket og sygehuset er allerede forsinket 4 år, det virker meget mystisk

Alle de penge der er brugt på udsættelse og det er rigtigt mange, de skal jo spares et sted og det kunne Behandl Os Ordentligt frygt der bliver på rengøring og de sygeplejesker der skal ansættes på sygehuset i Gødstrup

Det er jo forfærdeligt for det rammer så de patienter som skal på sygehuset

Og er man underbemandet skal der ingen ting til før det kollapser på sygehuset

SUPERSYGEHUSET I GØDSTRUP

  • Byggeriet bliver i alt 145.000 kvadratmeter
  • Budgettet er på 3,15 milliarder kroner
  • Der bliver 3.500 medarbejder på det nye sygehus

Kilde: DNV-Gødstrup

Ja lad os nu se hvordan det hele ser ud når sygehuset åbner…

Men en udsættelse i 4 år ser meget mystisk ud, kan der være nogen som har en anden agenda, måske ikke have sygehuset skal starte, derfor de mange udsættelse…

Alle de mennesker der kommer forbi sygehusene af den elle eller anden grund, koster kassen men det gør udsættelsen også, så det hele ser meget mystisk ud på nuværende tidspunkt…

Frustrationerne fylder meget

(Den præcise dato for indvielsen af sygehuset i Gødstrup er ikke på plads endnu, men Region Midtjylland forventer at kunne melde den ud i slutningen af august.

Både for personalet og på ledelsesgangen har forløbet omkring sygehusbyggeriet givet anledning til frustrationer. 

– Det er da træls. Om det er godt nok? Jamen, det er jo de vilkår, der har været, på forskellige leder og kanter. Og sådan er det, og det er et vilkår, når vi har med så stort et byggeri at gøre, at der kan ske forudsete og uforudsete ting, lyder det fra den sygeplejefaglige direktør i Hospitalsenhed Vest, Ida Gøtke. 

Hun forstår godt, at medarbejdernes tålmodighed er opbrugt og at frustrationerne er vokset i takt med, at åbningen af sygehuset er udskudt igen og igen. 

– Den deler vi med hinanden. Men vi skal have frustrationen erstattet af fortsat arbejdsomhed. Al den forberedelse, vi kan gøre, den fortsætter vi. Al den træning, vi kan gennemføre, det gør vi også. Det er vigtigt, for der er nok at gøre. 

Ida Gøtke deler sin egen frustration med sine ledelseskollegaer og chef. For også på ledelsesgangen er der fokus på at holde gejsten oppe. 

– For hvis vi først fortvivler, så er der 4000 andre, der kan fortvivle. Så det er vores ansvar, at det ikke sker, siger den sygeplejefaglige direktør). (Kilde. tvmidtvest.dk)

Læs mere på tvmidtvest.dk