Folkets organisation

Behandl Os Ordentligt er Folkets Organisation

Vi startede i 2010 på et møde på VUC i Skive. I dag er vi landsdækkende, hjælper alle udenfor arbejdsmarkedet og folk fra lavtlønsgruppen

Det er efterhånden svært at sige hvad vi ikke er blevet spurgt og kontaktet om, vedrørende de problemer eller manglende oplysninger folk får, når de pludselig bliver syge eller ledige. Vi kigger altid på folks problemer uanset hvad det er. Behandl Os Ordentligt består i dag af en gruppe frivillige mennesker rundt om i landet som er alt fra socialrådgiver, jurister, folk med en lang livserfaring på arbejdsmarkedet samt flere har været kørt gennem arbejdsløsheds/sygdoms maskineriet og ved hvad det vil sige at have haft ørene i maskinen, personer som har sat sig ind i lov og regler.

Så vi er en bred vifte som kan svare, oplyse og rådgive folk der har problemer.

Vi startede i 2010 med det ene formål at vi skulle arbejde mod at nedlægge os selv som et tegn på at problemerne ville være blevet løst.

Skal da lige mene, vi er blevet en helt del klogere samt vi vokser os større og større, det vil sige det er gået den modsatte vej, ikke godt set med vores øjne.

Vi gør alt for at besvare mail og telefonopkald hurtigst muligt, så folk forhåbentligt kommer i den rigtige retning.

Behandl Os Ordentligt kan kun takke Søren Dahl fra ugebrevet a4 for hans artikel og efter den kan vi se endnu flere har fået øjnene op for vi er her og at vi ligger inde med en masse gode råd som folk frit kan gøre brug af. Det er vi glade for, da vores eneste budskab er at hjælpe så mange som muligt.

Vi har kun en lille rettelse, der er oplyst et medlemstal der ikke er helt korrekt, vi har sympatisør i stedet for medlemmer og det er gratis at være med i Behandl Os Ordentligt.

På Facebook området har vi grupper for alle kommuner, samt en del andre speciale gruppe som kontanthjælp, syge, arbejdsløs, førtidspensionister og folkepensionister opdelt i hver deres gruppe så det ikke flyder sammen i en pærevælling.

Vi kommer også rundt i landet og står på torvet i forskellige byer, vi startede i Vejle god dag med tæt kontakt til folk på gaden og fik godt snak med mange.

Vi erfarer flere mindre grupper kopier vores navn som ligger tæt på Behandl Os Ordentligt, vi bruger sloganet ”kend os på logoet” alt det vi udgiver eller slår op vil vores logo være på.

Vi har siden vi startede kunne se at, alt der forgår på arbejdsmarkedet køre efter en nøje planlagt plan, så det som sker er ikke uheld eller uvidenhed med en fastsat plan man følger til punkt og prikke.

Behandl os ordentligt tro ikke på noget vil ændre sig til det bedre uanset hvor mange folketingsvalg vi har, ej heller sammensætningen af de forskellige partibogstaver vil give anledning til forandring for de folk uden for arbejdsmarkedet.

Efterhånden er arbejdsløsheden blevet en kæmpe stor industri af private bisiddere, socialrådgivere, sagsbehandlere, jobkonsulenter og aktiveringsfirmaer der pumper milliard efter milliard ud af statskassen og sjovt nok er der flere politikere som har fingrene med i nogle af den slags firma, det vil sige det ikke bliver ændret eller stopper, for hvem saver den gren over man selv sider på.

Behandl Os Ordentligt vil arbejde på at finde ud af hvor mange penge stat og kommunerne bruger på at betale for ydelser til private firmaer for at få de få ledige og syge ud i arbejde. Behandl Os Ordentligt tror mere på at vi skal nedsætte arbejdstiden, det vil skabe en masse ordinære job, her og nu, samt det også vil fjerne alt det bureaukrati som findes i dag.

Vi skal ændre den danske arbejdsmarked, så der bliver plads til alle der kan og ønsker at arbejde nogle timer, her kan vi så bruge alle de penge der bruges på den aktiverings cirkus til at nedsætte arbejdstiden, så der kan blive plads til alle på arbejde

arbejdsmarkedet som kan arbejde og så lade de syge få en anstændigt tilværelse. Læs artiklen her